Vägev võit: õnnelik kasutaja võitis Betsafe’i miljonimänguga 245 000 eurot

Betsafe’i miljonimäng on koht, kus võivad sündida väikestviisi imed: ja nii läks ka Betsafe’i kasutaja Mariaga, kellel õnnestus 20 küsimusest koosnev kadalipp läbida nii edukalt, et lõpuks välja kasseerida 245 000 euro suurune võit!

Maria vastas õigesti 20 jalgpalli puudutavale küsimusele, tehes otsustava õige valiku 6. oktoobril. “Esialgu arvasin, et võitsin ainult 250 eurot, aga kui nägin, et sellel arvul on veel kolm nulli otsas, oli see paras šokk!” tõdes õnnelik ennustaja. “Nägin seda varahommikul, kui olin parasjagu õppimas.”

Miljonimäng on lihtne ja haarav, aga samas ka paras katsumus, mis paneb kasutaja teadmised, sisetunde ja ennustusoskuse proovile jalgpallimängudega üle kogu maailma. Nii ei olnud ka Maria puhul otsustav küsimus mitte koduliigast, vaid hoopis Kolumbia jalgpalliliigast, kus tal tuli õigesti vastata küsimusele, kas kohtumises Junior de Barranquilla ja Deportivo Cali vahel lüüakse värav mõlemal poolajal või mitte. Löödi küll – sealjuures tehti skoori juba mõlema poolaja esimestel minutitel.

“Mulle meeldis, et mäng oli küllaltki dünaamiline, küsimused olid erinevad ja see pani mind päris palju statistikas tuhnima. Sellest sai lausa omamoodi hobi,” lisas Maria. “Vahel tekib selliste mängude puhul tunne, et see kõik on üks suur turundus ja reklaam, aga siin sain kinnitust, et tegu on tõsise kihlveokontoriga, kes ka täidab oma lubadused:”

Betsafe’i miljonimäng koosneb 20 küsimusest. Mängu alustamiseks tuleb kasutajal teha ükskõik millisele spordialale 25 euro suurune panus, mille järel annab Betsafe kasutajale kätte miljon eurot virtuaalraha, mida saab miljonimängus kasutada. 20 küsimust esitatakse ühekaupa ning iga küsimuse puhul tuleb valida, kui suur osa oma rahast erinevate vastusevariantide vahel ära jagada. Näiteks võib esimese küsimuse puhul kogu miljoni panustada ühele variandile või jagada summa kahe variandi vahel pooleks. Järgmise küsimuse juurde liigub kasutaja selle summaga, mis õnnestus tal õigeks osutunud vastusevariandile paigutada. 20 küsimuse järel võidab mängija allesjäänud rahasumma endale.

Proovi miljonimängu siin!