Juulikuu parimad ennustused: üheksa vutimängu üheksast liigast tõid suurvõidu

Järjekordne kuu on läbi saanud ning Betsafe’i blogis on kokkuvõtete tegemise aeg – vaatame üle, mida põnevat juulikuu Betsafe Eesti spordiennustuse ja online-kasiino kasutajatele tõi!

Spordiennustus: jalgpalli tavapärasest kõvasti vähem

Tippspordi mõttes on juulikuu küll hapukurgihooaeg mis hapukurgihooaeg, kuid päris seisma ei jää sport maailmas peaaegu mitte kunagi – isegi koroonapandeemia ajal leiti ikka mõned e-spordi võistlused ja muud kõrvalisemad üritused, mis kuidagiviisi toimuda said. Seekordne spordiennustuste viisik pole igatahes nii palju jalgpalli poole kaldu kui tavaliselt, kuigi peamist tooni annab siin ikka ja jälle see vutimäng.

5. koht: koefitsient 50,32
Algpanus 5,00 eurot, võidusumma 251,60 eurot

Tennises juulikuu hapukurgihooaega küll ei tähenda – hoopis vastupidi, sest käimas on hooaja vaat et kõige tihedam periood, kus juunikuise Prantsusmaa lahtiste turniiri järel oli fookuses Wimbledon. Just Wimbledoni mängude peale pani see ennustaja kokku vägeva kombopanuse, kombineerides kokku lausa 20 tulemust. Kõigi puhul oli panus tehtud küll selgele soosikule (kõige suurem individuaalne koefitsient oli vaid 1,35), kuid nii suure mängude arvu puhul on isegi ainult soosikutest koosneva panustamissedeli võitmine tõeline haruldus ja suursündmus. Viiest eurost hoobilt 250!

4. koht: koefitsient 54,65
Algpanus 5,00 eurot, võidusumma 273,25 eurot

Mõnes mõttes sarnane panus – kokku väga palju ühe spordiala soosikutele tehtud panuseid, algpanus täpselt viie euro suurune – aga tegelikult küllaltki erinev sedel. See panustaja valis välja UFC vabavõitlusõhtult kümme matši ja ennustas igaühe puhul võitja täppi! Nagu öeldud, oli sellegi panuse puhul toetutud ainult soosikutele, kuid koefitsiendid olid natuke suuremad – mõned jäid 1,6 – 1,7 kanti, mis kergitaski koefitsiendi pisut suuremaks kui viienda koha sedelil. Sporti tasub tunda!

3. koht: koefitsient 147,17
Algpanus 0,50 eurot, võidusumma 73,59 eurot

Mis oleks võinud olla! Meie seekordse tabeli esimene jalgpallipanus kombineeris kümme hooajaeelset treeningkohtumist, millele panustamine on alati väga riskantne bisness, sest kunagi ei tea, millise koosseisu, suhtumise või eesmärgiga mõni meeskond konkreetset kohtumist mängima läheb. Siin oli aga see panustaja suutnud välja valida just sellised tulemused ja panused, milles ta end kindlalt tundis, kusjuures panused ei olnud sugugi tehtud vaid väga tõenäolistele tulemustele – kümne koefitsiendi sees olid ka paar valikut, mille koefitsiendiks oli enam kui 2,00. Niigi uhke koefitsient oleks võinud aga vabalt olla veel enam kui kaks korda suurem (345,83!), kui ei oleks nullitud Viktoria Plzeni ja FC Kopenhaageni vahelise mängu panust – kuigi Plzen võitis mängu, nagu see panustaja ka ennustas, ei kuulunud kohtumine arvestusse põhjusel, et seda ei mängitud tavalise jalgpallimatšina, vaid kolmest poolajast koosnenud treeningmänguna. Kripeldama võib aga jääda küll, teades, et Plzen juhtis 90 minuti järel ja võitis lõpuks ka 135 minuti järel…

2. koht: koefitsient 194,30
Algpanus 10,00 eurot, võidusumma 1943,00 eurot

Ohoo, tõupuhas e-spordi panus! See spordiennustaja valis enda jaoks välja neli e-jalgpalli mängu, millele ta tegi live-kombopanuse – mitmes kohtumises ennustas ta sealjuures kaotusseisus oleva võistkonna võitu, mis tähendas, et koefitsiendid olid juba individuaalselt väga mahlased ning tegid vaid neljakesi kokku peaaegu 200 – julge kümne euro suurune panus tähendas seega, et virtuaalsete lõpuvilede kõlades oli see panustaja hoobilt peaaegu kahe tuhande euro võrra rikkam! Palju õnne!

1. koht: koefitsient 377,22
Algpanus 5,00 eurot, võidusumma 1886,10 eurot

Rääkides hoobilt peaaegu kahe tuhande euro võrra rikkamaks saamisest… nagu eelnevalt ütlesime – sporti tuleb tunda! Tabeli esikohale jõudis ikkagi jalgpallipanus ja mitte sugugi tähtsusetute sõprusmängude pealt koostatud kombo, vaid hoopis üheksast erinevast võistlusmängust koosnenud mitmikpanus. Sealjuures olid kõik üheksa valikut pärit erinevast liigast või turniirist – esindatud olid nii Eesti Premium liiga, Soome kõrgliiga kui esiliiga, Rootsi, Taani, Norra, Belgia ja Tšehhi kõrgliigad ning naiste MM. Enne kohtumisi tehtud panustest torkas kohe silma, et üks panus oli teistest märksa magusam – Rootsis tegi see ennustaja Halmstadsi ja BoISi mängu eel panuse võõrsilmeeskonnale, kelle koefitsiendiks oli 3,55 (kusjuures mäng lõppes BoISi 5:0 võiduga!). See valik võimendas kõvasti ka kogu ülejäänud kombo väärtust ning lõpuvilede kõlades sai väike jalgpalliime teoks – kõik üheksa valikut läksidki täppi ja 377,22-se koefitsiendiga kombo osutus võitvaks. Õnnitlused!

Kasiino: Big Bass Bonanza uus edasiarendus tõi kaks megavõitu

Betsafe Eesti kasiinopoolel juhtus mõnevõrra haruldane sündmus: nimelt tulid juuli viiest vingemast võidust kaks täpselt samas mängus! Eriti kuldseks ja heldeks osutus legendaarse Big Bass Bonanza edasiarendus ehk Big Bass Bonanza Hold & Spinner, kus tavapärasele ja paljudele kasiinomängijatele tuntud Big Bass Bonanza mängule on lisatud Hold & Spinner funktsioon, kus saab enda võite veel ja veel suuremaks keerutada. Nii juhtus ka seekord – ja lausa kahel erineval korral!

Big Bassi teemaline mäng oli aga teemaks veelgi – ühe suurvõidu tõi vaid viie euro suuruse panuse pealt ka mäng nimega Big Bass Splash. Vaata tabelist, millised panused millistes mängudes täpselt kui suuri võite meie kasutajatele juulikuus pakkusid!