Maikuu parimad ennustused: jalgpall, ikka jalgpall!

Järjekordne kuu on läbi saanud ning Betsafe’i blogis on kokkuvõtete tegemise aeg – vaatame üle, mida põnevat maikuu meie spordiennustuse ja online-kasiino kasutajatele tõi!

Spordiennustus: viiest eurost tehti enam kui 1400

Üldiselt on see väga tavaline, et ka meie kuu parimate ennustuste tabelisse jõuavad enamjaolt jalgpallile tehtud panused – erandiks ei olnud ka tänavune mai, kuid meie parimate ennustuste sekka jõudis seekord ka selliseid sedeleid, mida oli lisaks vutimängudele vürtsitatud ka muude spordialadega!

5. koht: koefitsient 55,00
Algpanus 10,00 eurot, võidusumma 550,00 eurot

Alustame väga lihtsa ja jalgpalli mõttes suisa klassikalise panusega – vaid kahest mängust koosnev kombo, kus aga kokku pandud kaks suhteliselt ebatõenäolist juhtumist. Live-panusena mängude ajal tehtud panus vajas võiduks seda, et Fiorentina tuleb Roma vastu 0:1 kaotusseisust välja ning võidab kohtumise ning et Real Madrid teeb Sevilla vastu sama – ja ennäe imet, täpselt nii läkski!

4. koht: koefitsient 67,21
Algpanus 10,00 eurot, võidusumma 672,10 eurot

Jätkame suhteliselt lihtsakoelise neljast mängust koosnenud jalgpallikomboga – see panustaja pani ühele piletile kokku kohtumised Tšehhi, Belgia, Itaalia ja Hispaania kõrgliigadest ning ennustas igaühe puhul väga osavalt täppi kohtumise võitja – sealjuures ei olnud ükski valik individuaalselt võttes teab mis pööraselt suur, kuid samas olid kõik valikud ka vähemalt koefitsiendiga 2,20, mis tähendas, et juba nelja mängu pealt kasvas kogukoefitsient 67,21-ni. Suurimaks üllatuseks oli nelja mängu seas Spezia võit AC Milani üle, kuid selle panustaja jaoks see üllatus polnud – see tõi talle hoopis mõnusa võidu ja enam kui 600-eurose teenistuse!

3. koht: koefitsient 100,14
Algpanus 10,00 eurot, võidusumma 1001,40 eurot

Nüüd liigume juba täiesti metsikute ja pööraselt õnnelike panuste maailma! Säästame teid loendamisest – sellel sedelil oli kokku pandud lausa 20 erinevat valikut neljalt erinevalt spordialalt, kui arvestada korvpalli ja 3×3 korvpalli eraldi aladena. Kõigi puhul oli panus tehtud soosikule ning koefitsiendid kõikusid 1,11 ja 1,96 vahel (kusjuures 1,96 eraldus teistest selgelt!), kuid kuna panuseid ja valikuid oli lihtsalt nii palju, kasvas kogukoefitsient koos komakohtadega viiekohaliseks ning tõi päris julge algpanuse juures sisse enam kui tuhande euro suuruse võidu. Palju õnne!

2. koht: koefitsient 108,93
Algpanus 10,00 eurot, võidusumma 1089,30 eurot

Kas olete pannud tähele seaduspära? Kõik neli senist panust on olnud täpselt samasugused ümmargused kümne euro suurused panused! Mine tea, kas maikuus oli asi selles või oli tegu lihtsalt omapärase kokkusattumusega – igatahes kombineeris see panustaja osavalt oma piletile kaheksa kohtumist nii päris- kui virtuaaljalgpallist ja ikka tohutult erinevatest liigadest. Pärisjalgpallis olid esindatud Kosovo, Uganda ja Tansaania! Live-panused olid tehtud peamiselt väravate arvule ning koefitsiendid kõikusid 1,27-st 2,75-ni – kokku igatahes kümnest eurost kenasti enam kui tuhat koos!

1. koht: koefitsient 285,76
Algpanus 5,00 eurot, võidusumma 1428,80 eurot

Tabelis esimesele kohale jõudis meil aga panus, mis oli tehtud ainult jalgpallimängudele, kusjuures ühele sedelile oli kokku kuhjatud lausa 15 kohtumist, mille kõigi puhul oli täppi pandud väravate arvuga – kõik panused puudutasid seda, kas mängus lüüakse rohkem või vähem kui 1,5 või 3,5 väravat. Üksikult võttes ei olnud panused siin taaskord meeletult suured – koefitsiendid kõikusid 1,22-st 1,98-ni -, kuid taaskord kehtis tõsiasi – ka võrdlemisi väikestest koefidest võib osava kombineerimise korral kokku saada üks suur, pirakas ja mahlane kogukoefitsient! Seekord läks natuke alla 300-sele koefitsiendile peale viie euro suurune panus ning tasuks oli enam kui 1400 euro suurune võit. Palju õnne!

Kasiino: suurim võit Book of Infernos

Betsafe Eesti kasiino poolel nähti seekord päris mitmeid hiigelvõite, mille päästikuks olid suhteliselt väikesed, sageli mõne mündi suurused panused. Näiteks võitis üks meie kasutaja Book of Inferno mängus vaid kahe euro suuruse panusega lausa enam kui kümme tuhat! Meie kuu parimate võitude edetabelis sageli figureerinud mängudest on seekord esindatud Book of Dead, mida mängides suutis üks õnnelik mängija vaid ühest eurost kätte saada 5000-eurose suurvõidu!

Palju õnne kõigile võitjatele!