Detsembrikuu suurimad võidud: suuremad summad liikusid taas kasiinos

Nagu ikka, pakkus ka aasta viimane kuu Betsafe Eesti kasutajatele mitmeid suuri võite ja seda nii kasiino kui spordiennustuse poolel. Sarnaselt novembrile riisusid selle kõige magusama koore taas kasiinomängijad – kuid ka spordiennustuse poolel said Betsafe’i kliendid kogeda päris mitut vägevat võitu.

Vaatame üheskoos üle, milliste panuste, võtete ja mängude abil meie kliendid detsembrikuus edu nautisid!

Betsafe Eesti kasiino: suurim võit ületas 20 000 euro piiri!

5. koht: Dancing Drums Explosion, 7 500 eurot

Juba detsembri esimesel päeval maksti Betsafe’i kasiinos välja kuu esimene suuremat sorti võit – see tuli kasiinopoolelt, kus Dancing Drums Explosioni mäng pakkus ühele õnnelikule mängijale 7500-eurose megavõidu. Pole paha viis, kuidas jõulukuud alustada!

4. koht: Crystal Cavern – 15 680 eurot

Crystal Cavern, mille võidud pole varem meie tabelitesse jõudnudki, kasutab Megawaysi dünaamikat ja oli seekord jõulude-eelsel ajal eriti lahkes hoos: 23. detsembril korjati sealt lausa enam kui 15 000 euro suurune võit. Meie tabelis tähendas see seda, et neljanda koha võidusumma on enam kui kaks korda suurem kui viiendale kohale jõudnud megavõidul!

3. koht: Crystal Cavern – 17 338 eurot

Nagu mainitud, oli Crystal Caverni mäng justkui tõelises jõulumeeleolus, sest vaid kaks päeva varem, 21. detsembril, kingiti ühele Betsafe Eesti kasiinomängijale samas mängus veel pisut suurem summa – enam kui 17 000 eurot! Nagu meie kasiinoga sina peal olevad mängijad hästi teavad: Megawaysi mängud pakuvad iga keerutuse ja slotitõmbega tohutult palju rohkem erinevaid võiduvõimalusi kui nii-öelda tavalised slotid ja see suurvõit oli selle järjekordseks tõestuseks.

2. koht – Royale with Cheese Megaways – 18 000 eurot

Megawaysi mängudest rääkides – 7. detsember oli tõeline õnnepäev ühe meie mängija jaoks, kes proovis õnne Royale with Cheese’i Megawaysi mängus – nagu nimigi ütleb, on tegu omapärase kiirtoiduteemalise mänguga, kus kõrge volatiilsuse juures on võimalik oma algpanus tagasi võita suisa 50 000-kordselt! Seega ei pea suurvõitude jaoks siin isegi kogu oma eelarvet korraga mängu panema – piisab mõnest õigest valikust ja paarist törtsust õnnest!

1. koht – Wild Frames – 20 800 eurot

Kui novembrikuu suurimate võitude edetabelis tuli Wild Framesi mängus saadud enam kui 20 000 euro suurune võit kolmandale kohale, siis seekord piisas sellisest summast esikohaks: Wild Framesi mõnusalt värviline ja mugavalt jälgitav mängulaud on suure volatiilsusega, mis tähendab, et võidud võivad ka suhteliselt väikeste panuste juures olla väga suured – ja nii taas ka sündis. Vägev võit!

Spordiennustus: võite tõid panused UFC-st Ameerika tippliigadeni

5. koht: 3184 eurot
Algpanus 800 eurot, koefitsient 4,98

Sedapuhku sündisid spordiennustuse osakonnas kõik detsembrikuu suuremad võidud ka suhteliselt suurte panustega – kuid nagu ikka kombeks, olid kõik edukate kombopanuste tulemused. Viiendale kohale jõudnud võidu aluseks olid head teadmised UFC-st: 5. detsembri võitlusõhtul ennustas see mängija täpselt ära kahe matši tulemused, kusjuures ühes neist pakkus ta võitjaks ka koefitsientide järgi mitte soosikuks olnud võitlejat. 800-eurone panus tõi lõpuks võidusummaks enam kui 3000 eurot!

4. koht: 3474 eurot
Algpanus 900 eurot, koefitsient 4,86

Tabelis neljandale kohale jõudnud võit sündis korvpalli- ja jalgpallimängudest koosnenud kuuemängulise kombo tulemusena – detsembri keskel ühel õhtul peetud mängud Euroliigas, Premier League’is ja jalgpalli Bundesligas läksid kõik täpselt nii nagu vaja ning enam kui 3000 euro suurune võit oligi käes – sealjuures olid kõik panused tehtud kas favoriitidele või tõenäolistele sündmustele.

3. koht: 3659,76 eurot
Algpanus 408 eurot, koefitsient 9,97

Kolmandale kohale meie tabelis kerkis 8. detsembri esimesel tunnil tehtud panus, mis puudutas samal öösel peetud kohtumisi USA suurliigades – viiemängulises kombos oli kolm NBA korvpallimängu ja kaks NHLi hokilahingut, mille kõigi puhul aimas see ennustaja täpselt ära, kes võidab. Kõikide mängude puhul oli panus taaskord tehtud soosikule, seetõttu ei olnud eraldi võetuna sedelil ühtegi üllatustulemust, kuid kõik kokku tõid päris priske koefitsiendi ja ilusa võidusumma.

2. koht: 4508,25 eurot
Algpanus 1000 eurot, koefitsient 13,40 – cashout

Teisele kohale tulnud kombopanus oli juba päris meeletu – see sisaldas originaalis endas lausa kaheksat kohtumist nii jalgpallist kui jäähokist, kusjuures mängu oli võetud ka suhteliselt kõrvalised võistlused, mida tavapäraselt meie tabelites näha pole olnud – mitu mängu oli näiteks naiste võistlustelt. Kuigi kõik paistis minevat sobivat rada pidi, ei maldanud see panustaja kõikide kohtumiste lõppvaatust ära oodata ning tegi enne viimase mängu lõppu igaks juhuks cashout’i – sellega jäi ta aga tegelikult ilma veel suuremast, sisuliselt 13 000 euro suurusest võidust, sest tema panus oleks lõpuni välja võidukas olnud! Samas, nagu öeldakse: parem varblane pihus kui tuvi katusel. Palju õnne!

1. koht: 7690 eurot
Algpanus 100 eurot, koefitsient 77,90

Esikohale jõudnud panus ei vajanud aga cashout’i ega midagi muud – see oli vana hea suur kombopanus, mille kaks osa olid sealjuures live-panused, mis olid tehtud mängu ajal. Kõige suuremaks individuaalseks koefiks oligi üks live-panus (2,55), kõik ülejäänud jäid 1,60 juurde ja alla selle. 11 mängu läksid kõik täpselt nii nagu vaja ning 100 eurost tuligi hoobilt peaaegu kaheksa tuhat! Vägev töö – ja õnnitlused Betsafe Eesti tiimi poolt!

Jaanuarikuu suured sündmused: tenniseaasta esimene suurturniir ja rallihooaja avapauk

2022. aasta esimene kuu toob meile ka uue aasta esimesed spordisündmused. Lisaks sellele, et suurtes jalgpalli- ja korvpalliliigades jätkuvad tavapärased hooajad, toob uus spordiaasta kaasa ka mitu traditsioonilist jaanuarikuist võistlust: 17. jaanuaril saab alguse tennisehooaja esimene suursündmus Australian Open, kus Eesti spordisõbrad jälgivad hinge kinni hoides, millise hooga alustab uut aastat mullu ülivõimsa aasta lõpu teinud Anett Kontaveit. Täpselt samamoodi hinge kinni hoides vaadatakse samal nädalavahetusel ka televiisoreid ja arvutiekraane, sest Prantsusmaa kaguosas peetakse ka autoralli MM-sarja uue hooaja esimene etapp Monte Carlo ralli. Uued regulatsioonid, uued autod ja usu olukord – mida suudavad selle kõige juures meie Ott Tänak ja Martin Järveoja?