Kasiino õpetus – progresseeruvad jackpotid

Online-slotimängud on online kasiinomängudest ühed populaarseimad. Tänu sellele, et nii slotimängude teemade kui ka formaatide valik on ülisuur, on slotimängude mängijate arv online-kasiinode loomisest alates järjepidevalt kasvanud.

Seda, mis mängijaid slottide poole tõmbab, on küllaltki lihtne mõista – need mängud ei vaja mingeid eriteadmisi, edu saavutamiseks on vaja vaid õnne ja kannatlikkust. Populaarseim online-kasiino slotimängude liik on progresseeruva jackpotiga mängud,. Neis mängudes avaneb mängijatel võimalus võita tõeliselt elumuutva suurusega jackpot.

Kui oled vähemasti korra mõnes heal tasemel online-kasiinos mänginud, oled kindlasti näinud selliseid mänge, nagu Mega Fortune Dreams, Hall of Gods või Piggy Bank. Selle nädala õppetunnis räägime progresseeruva jackpotiga mängude põhialustest, nende slotimängude olulisimatest omadustest ja kirjeldame lühidalt ka hetke parimaid online-kasiinodes pakutavaid progresseeruva jackpotiga slotimänge.

Enne, kui asume progresseeruva jackpotiga mängude aluseid täpsemalt selgitama, on oluline selgeks teha, et online-kasiinodes on kahte tüüpi progresseeruva jackpotiga slotimänge.

Eraldiseisvad progresseeruva jackpotiga slotid on mängud, mille jackpot kasvab iga kord, kui keegi mängib online-kasiinos just seda konkreetset mängu. Võrgustatud progresseeruva jackpotiga mängude puhul aga koguneb raha jackpotti iga kord, kui mõni online-kasiino mängija teeb panuse ükskõik millises võrgustikuga liidetud mängus. Tänu sellele on sellistes mängudes jackpot tavaliselt ka suurem. Teisena nimetatud mänguliik on ka see, mida online-kasiinod oma mängijatele sagemini pakuvad ja kus jackpotid kasvavad tihti uskumatutesse kõrgustesse.

Tavalistes slotimängudes on võitude suurused alati fikseeritud, aga progresseeruva jackpotiga mängudes kasvab jackpot iga kord, kui keegi jackpotiga seotud mängus panuse teeb. Igast neis mängudes tehtud panusest läheb väike protsent suure jackpoti summale juurde, kuni selle hetkeni, mil keegi selle jackpoti ära võidab. Ja seejärel algab jackpoti kogumine otsast peale.

Progresseeruva jackpotiga mänge mängides tasub meeles pidada mõningaid nende mängude eripärasid. Esiteks – iga online-kasiino kuvab alati kusagil sellise mängu juures jackpoti-mõõdiku, mis näitab Sulle, kui suureks jackpot antud hetkel kasvanud on.

Lisaks mõõdikule tasub teada ka maksimaalse mündiväärtuse (max coin) ja maksimumpanuse (max bet) olulisust. Üldjuhul annab neis mängudes suurem panus ka suurema peavõidu võitmise võimaluse – kuigi see on teoreetiliselt võimalik, juhtub üliharva, et miljonitesse ulatuva jackpoti teenib mängija, kes panustab vaid mõne sendi.

Üldiselt kehtib progresseeruva jackpoti puhul reegel, et mida suuremaks jackpot kasvab, seda väiksemaks muutub võiduvõimalus. Siinkohal võib võrdluseks tuua loterii, kus on samuti nii, et mida suurem hulk inimesi lotopileti ostab, seda väiksemaks muutub ühe pileti võidutõenäosus.

Erinevalt tavalistest slottidest pole progresseeruva jackpotiga mängude puhul täpse võidutõenäosuse välja arvutamine väga lihtne, sest tegu on dünaamiliste mängudega. Sellest hoolimata tasub neid mänge kindlasti mängida. Kindlasti pole aga hea mõte kogu oma mängimiseks eraldatud raha ühes mängus panustada. Oluliselt ohutum taktika on keskenduda paarile kõrge RTP-ga mängule ja lisaks proovida aeg-ajalt õnne ka progresseeruva jackpotiga mängudes.

Betsafe kasiinos võid hetkel leida mitu tuntud ja populaarset progresseeruva jackpotiga mängu. Osades neist jääb küll jackpoti summa tihtipeale tagasihoidlikuks ja ei tõuse 100000 eurost eriti palju kõrgemale. Niisugusteks mängudeks on näiteks Piggy Bank, Mr Toad, Holmes and the Stolen Stones, Jazz of New Orleans, Cosmic Fortune ja paljud teised.

Lisaks neile mängudele saavad mängijad proovida õnne aga ka sellistes progresseeruva jackpoiga mängudes, kus peavõit küündib tõeliselt uskumatute summadeni. Nendeks mängudeks on teiste hulgas näiteks Joker Millions, Empire Fortune, Arabian Nights, Halls of Gods ja Mega Fortune Dreams. Lisaks nimetatutele tasub kindlasti proovida ka mänge Mega Moolah ja Mega Moolah Isis, kus jackpotid kasvavad sageli mitme miljonini!

Kuigi hiilgejackpoti võitmise tõenäosus on üsna madal, kutsuvad need suured numbrid ikka ja jälle paljusid mängijaid oma õnne proovile panema. Tee seda ka Sina ja võid saada meie järgmise suure uudisloo peategelaseks!

MÄRKSÕNAD

SHARE