Kuidas mängida live kasiino mänge?

Kasiinomänge mängitakse järjest enam veebis kui maapealsetes kasiinodes ning see trend näib jätkuvat. Põhjuseid ei tule kaugelt otsida ja neid on palju. Enam ei pea mängija ootama järjekorras, et mängida oma lemmiklauamänge ega taluma sadade teiste mänguautomaatide häirivat müra enda ümber. Nüüd saavad mängijad lõõgastuda ja mängida mugavalt oma hubastes kodudes ning keskenduda rahulikult oma mängustrateegia väljatöötamisele.

Kõigele lisaks on hiljutised tehnoloogilised arengud kaasa aidanud sellele, et ka mobiilis saab mugavalt panuseid teha, mänge mängida ning kogeda samaväärset elamust kui arvuti taga mängides. Sellest hoolimata mainivad veebikasiinodes mängijad vahel, et hoolimata mängude heast kvaliteedist tunnevad nad, et kogemus ei ole päris sama, mis päriskasiinos mängides.

Selle tühimiku täidavad ära just live kasiino mängud, mis pakuvad veebis mängijatele mõlemat- nii maapealsete kasiinode päriskasiino kogemust kui ka mugavust mängida oma kodus. Muuhulgas saavad live kasiino mängijad suhelda mängimise ajal ka live diileritega. 

Seega, kui tahad teada saada rohkem live kasiino mängude kohta, loe edasi ja uuri välja, miks on just live kasiino nii populaarne!


Live diileri tutvustus

Live kasiino laudades mängimise teeb eriti põnevaks live diiler. Tegemist on päris inimesega, kes korraldab kogu online live kasiino mängu, samamoodi nagu krupjee teeb seda maapealses kasiinos.

Live kasiino laudades kasutatakse spetsiaalset pildi- ja helisüsteemi edastuse tehnoloogiat, tänu millele mängija näeb ja kuuleb, kuidas diiler kaarte segab, jagab ja juhib mängu käiku.

Lisaks on enamikes live kasiino mängudes ka vestluse kasutamise funktsioon, tänu millele saab mängija mängimise ajal ka diileriga suhelda. Videopilti edastatakse reaalajas otse stuudiost, mis tähendab, et ka diileriga saab suhelda mängu ajal reaalajas.

Mängija võib isegi paluda diileril mänguringi ajal võtta juurde lisakaart või jääda juba olemasolevate kaartidega- täpselt samamoodi nagu maapealsetes kasiinodes. Live kasiino diilerid on treenitud mängude läbiviimiseks sõbralike ja professionaalsetena, samuti on nad alati valmis mängijaid aitama mis iganes mänguolukorras.  


Live kasiino mängude mängimine: lühitutvustus

Oleme selle tutvustuse koostamisel seni keskendunud live diileri tegevuse kirjeldamisele live kasiino mängudes. Aga kuidas tegelikult mänge mängitakse? See väga lihtne.

Mängijad lihtsalt lähevad oma lemmikkasiino lehele, logivad oma kontole sisse ja leiavad oma lemmikmängu. Mänguikooni peale vajutades avaneb videolink ja mängijad ongi sisenenud live kasiino stuudiosse või pärisdiileriga mängutuppa. Enne mängu algust tervitavad live diilerid mängijaid ning mäng algab kui kõik mängijaid on virtuaalses lauas koha sisse võtnud.

Järgnevalt heidame pilgu erinevat tüüpi online live kasiino mängudele. Üldiselt laienevad online kasiino mängude reeglid ka live kasiino mängudele. Ainuke erinevus on, et live kasiinos võtab panuseid vastu, jagab kaarte, alustab ja lõpetab mängu diiler mitte mängutarkvara.

Mõned mängijad võivad kahtlustada, et online live kasiino mängud võivad toimida ebaausalt, kuid live kasiino mängude videoülekanne on pidev, mis tagab selle, et mängijad näevad igal ajahetkel diileri kaarte, kaardipakki ja ruletiratast. 


Populaarseimad live diileriga mängud

Kolm populaarseimat ja enimlevinud live diileriga kasiinomängu on rulett, blackjack ja bakaraa. Lisaks pakutakse online kasiinodes veel live diileriga Texas Hold’emit, samuti teisi live pokkeri mänge ja live diileriga Sic Bo’d.

Live diileriga bakaraa on tõeline mänguri maiuspala ning üks esimesi mänge, kus tutvustati live diileriga mänguformaati. Kõige populaarsem live bakaraa versioon on Punto Banco, kuigi osad online kasiinod pakuvad ka teisi bakaraa versioone. Live bakaraas kehtivad samad reeglid kui tavalises bakaraa mängus, lihtsalt selle erinevusega, et bakaraa lauas võtab mängijatelt panuseid vastu ja mängu korraldab live diiler.

Live ruleti kasiinomäng on samuti live kasiino mängude armastaja üks lemmikvalikuid. Lauda sisenedes tervitab mängijaid sõbralik live diiler ning panuste tegemiseks on fikseeritud ajaperiood. Kui aeg saab läbi, paneb diiler ruletiratta pöörlema ja hõikab välja võidunumbri. Lihtne, närvekõditav ja lõbus!

Live blackjackis on kõigist live kasiino mängudest parim diiler ning nauditavam suhtlus teiste mängijatega. Seetõttu on live diileriga blackjack mängijate hulgas populaarsem kui teised blackjacki mängud. Lahing mängija ja diileri vahel on alati pinev, kuid garanteerime, et kui suudad diileri seljatada, on asi seda väärt. Ja kui õnnestub võita suurem summa, siis boonusena võid saada diilerilt koguni õnnesoovid.


Õige live kasiino mängu leidmine

Nüüd tead, milliseid live kasiino mänge pakutakse, kuidas neid mängitakse ja mida võib oodata. Nüüd on aeg välja uurida, millised online kasiinod pakuvad parimaid live diileriga mänge.

Aja jooksul on live kasiino mängud kogunud üha enam populaarsust ning hetkel pakuvad neid oma klientidele mitmed online kasiinod. Enda jaoks sobiva leidmine nende hulgast võib olla aga paras pähkel.

Sellest tulenevalt soovitame kindlasti läbi vaadata mõned veebis leitavad kasiinode ülevaated, mis teevad kokkuvõtte online kasiinode peamistest omadustest, plussidest ja miinustest. Veelgi parem, taolised ülevaated on tavaliselt koostatud teiste mängijate poolt nagu sina isegi, seega nad teavad, mida tasuks silmas pidada!

Veel üks hea soovitus on kontrollida, kas online kasiinol on tegutsemislitsent ning et nad oleks oma asukohariigis korrektselt registreeritud. Hoolimata sellest, et riigid teevad pingutusi illegaalsete kasiinode tegevuse takistamiseks, peaksid mängijad siiski teadma, mis omadusi vältida. Ametlike online kasiinode lehel on kergesti leitav nende registreerimis- ja litsentsinumber, samuti on need üldjuhul tunnustatud riiklikku hasartmängimist reguleeriva intitutsiooni poolt piirkonnas, kus online kasiino on litsentseeritud. Mõned tuntumatest ja usaldusväärsematest piirkondadest on Suurbritannia, Mani saar, Gibraltar ja Malta.

Viimaks soovitame mängijatel enne konto avamist online kasiino mänge testida. Parimad online kasiinod pakuvad mängijatel võimalust proovida mänge tasuta kasutades mänguraha. Sama kehtib ka live kasiino mängude puhul, seega proovi enne mängud järele kui hakkad pärisraha peale panustama. 


Kus saab live kasiino mänge mängida?

Online live kasiinos mängimiseks on vaja ainult mikrofoni ja ekraani – veebikaamerat ei ole isegi vaja! Enamik mängijad eelistavad oma lemmikmänge mängida lauaarvutis või läptopis kasutades erinevaid brausereid.

Mõned online kasiinod pakuvad nüüd mängijatele võimalust livekasiino mänge mängida ka mobiilis või tahvelarvutis. Viimased tarkvaralised arengud on teinud selle võimalikuks ning mängude kvaliteet on sama hea kui arvutis. Pole vahet, kas mängija kasutab Androidi või Apple seadmeid, mõlemaga saab mugavalt live kasiino mängudest osa. 

Nagu juba eelnevalt mainitud, tasub alati mängimiseks eelistada litsentseeritud kasiinosid, et tagada oma isikuandmete konfidentsiaalsus ja rahaliste tehingute turvalisus. Et mängijad saaksid oma lemmik live kasiino mänge mängida turvalises keskkonnas kasutavad online kasiinod uusimaid krüptimise tehnoloogiaid. Tänu nendele tehnoloogiatele tagatakse, et videopilti ei häiriks välised osapooled ning et mängijate isiklik ja maksete info oleks kaitstud.

Mis puutub live kasiino mängude läbiviimisesse, siis selle eest on vastutavad põhjalikult treenitud ning kogemustega live diilerid. See tagab, et diilerid ei peta ega ürita mängijatelt raha välja meelitada. Samad põhimõtted, millest lähtuvalt palgatakse maapealsete kasiinode töötajaid kehtivad ka live kasiino diilerite palkamises. 

Live kasiino mängud pakuvad mängijale unikaalse ja eksklusiivse mänguelamuse, mis kombineerib maapealse kasiino reaalaja-kogemuse mugavusega mängida mänge oma elutoast. Mängijad saavad oma mänguoskusi lihvida samal ajal nautides sõbralikku vestlust professionaalse diileriga.

Mängude valikusse kuulub hulgaliselt lauamänge, sealhulgas live versioonid ruletist, bakaraast ja blackjackist, mis pakuvad elamust ka nõudlikule kliendile. Live kasiino mängudes lähtutakse samadest standardsetest reeglitest, mis kehtivad maapealsetes kasiinodes ja teistes online tarkvaral baseeruvates mängudes. Kaasajale kohaselt saab online live kasiino mänge mängida ka liikvel olles nii iOS kui ka Androidi tarkvara kasutavas nutiseadmes.

Kui otsid uut ja põnevat mängukogemust, siis on ainult üks valik – live kasiino mängud!

MÄRKSÕNAD

SHARE