Milles seisneb Euroopa ja Ameerika ruleti erinevus?

Rulett on paljude kasiinomängijate jaoks kindel lemmikmäng. Võimalus võita oma õnnenumbrile panustades suurvõit ja võiduootusega kaasnev põnevus on ruleti lahutamatud komponendid, mis garanteerivad Sulle meelelahutusliku mängukogemuse.

Paljud mängijad ei olegi aga teadlikud, et tegelikult on olemas kaks laialt levinud ruleti versiooni – Euroopa ja Ameerika rulett. Selles postituses vaatlemegi nende kahe mängu peamisi erinevusi, erinevusi ning erinevaid ruleti strateegiaid ja aitame Sul valida Sulle sobivaima ruleti versiooni.

Mis on Euroopa rulett?

See on mäng, millele mõtleb ilmselt enamik mängijatest, kui neile öeldakse sõna “rulett”. Euroopa ruleti mängulaual on 18 punast ja 18 musta numbrit ning üks roheline 0. See tähendab, et Euroopa ruletis on maja eelis 2,7%, mis teeb sellest statistiliselt ühe kõige mängijasõbralikuma kasiinomängu.

Euroopa ruletis saab teha väga erinevaid panuseid. Lisaks üksikule numbrile, punasele või mustale ja paaris või paaritule numbrile panustamisele, saad panuseid panna ka mängulaua erinevatele sektsioonidele – näiteks kahele või neljale mängulaual üksteise kõrval asuvale numbrile.


Mille poolest Ameerika rulett Euroopa ruletist erineb?

Euroopa ja Ameerika ruletil on üks oluline erinevus – Ameerika ruleti mängulaual on lisaks nullile ka topeltnull. See tähendab, et mängulaual on üks ruut rohkem kui Euroopa ruletis. See mõjutab loomulikult ka mängija võidutõenäosust ja tõstab maja eelise 5,26 %-ni.

See omakorda tähendab, et kui Sul on valida erinevate ruleti versioonide vahel, siis kindlasti ei tasuks eelistada Ameerika ruletti. Kui Sul on aga mingi oma ebausk või soovid lihtsalt mängu nautida, siis võid kindel olla, et mänguga kaasnev põnevus on mõlemas ruletiversioonis täpselt ühesugune.


Vali oma mäng ja naudi!

Nagu näed, on kahe mängu erinevused tegelikult üsna väiksed. Peamiseks mängu mõjutavaks erinevuseks on Ameerika ruletis kasutatav topeltnull. Betsafe’ist leiad mitmesuguseid ruletilaudu ja ükskõik, millises neist Sa mängida otsustad, võid kindel olla, et igal juhul saad mängust korralikult meelelahutust ja õnnelikumal päeval ka arvestatava võidu. Kui otsid mõnusat viisi argipäeva stressi peletamiseks, siis rulett on selleks kindlasti üks hea võimalus.

Selline siis oligi meie lühiülevaade ruleti erinevatest versioonidest – Euroopa ruletis on maja eelis veidi väiksem ja Sinu võiduvõimalus selle võrra suurem, aga sõltumata sellest, kumma mänguversiooni kasuks otsustad, on Sulle kindlasti tagatud niisugune põnevus, mida ükski teine mäng ei paku. Vali meie kasiinost oma lemmik ruletiversioon ja naudi mängu!

MÄRKSÕNAD

SHARE