Tähistame EGT mänge Las Vegases!

Mis on EGT? Kohe räägime sulle sellest pikemalt. Daamid ja härrad! Liituge meiega, et tervitada EGT-d. Euro Games Technologies on 2002. aastal alustanud ja jõudsalt arenenud mängude pakkuja.

Imekaunis Bulgaaria linnas Sofias paiknev EGT alustas oma tegevust kasiinodele tarkvara pakkumisega ja liikus sealt kiirelt edasi ka interneti-maailma. Tänaseks on ettevõtte mängude portfoolio jõudsalt kasvanud ning hõlmab suurel hulgal erinevaid mänge, nt rulett, blackjack, lauamängud ja rikkalik valik igale mängijale sobilikke slotimänge. 

Tähistamaks EGT fantastilist saabumist Betsafe’i perre, saadame ühe mängija Vegasesse, kes saab ise otse Stripil kogeda tõelist EGT maailma. Osalemine on lihtne. Liitu kampaaniaga ja vali menüü ripploendist „Kõik pakkujad“ üks EGT mäng.

Tõmba rattad käima ja vaata, mis juhtuma hakkab. Iga EGT mängudes panustatud 10 € kohta saad auhinnaks loosipileti. Nii et pöidlad pihku! Valime 13 päeva jooksul iga päev ühe finalisti, kes astub sammukese lähemale peaauhinna võidule.

Finaalvoor on 1. märtsil ja sel päeval selgub ka võitja. Peaauhinnaks on Betsafe’i sarmiga rikastatud kõik hinnas reis Las Vegasesse. Kas hakkad kohvreid pakkima?

EGT pakub suurel hulgal erinevaid slotimänge, mis on tuntud oma originaalsuse ja tulutoovate võitude poolest. Kuid enne spinnimist ja piletite kogumist luba meil sulle tutvustada populaarseimaid EGT slotimänge. 

Versailles Gold

Kui oled kunagi soovinud karjääri teha suhete korraldamisel, siis just siin saadki oma oskused proovile panna. Versailles’ kuninglikul perel on hetkel suur tüli katoliku kirikuga ja sinu ülesandeks on olukord päästa!

Versailles Gold slotimäng, mis pakub sulle mitmeid üllatusi. Võida sularaha, kui korraldad kuninga, kuninganna ja kardinali kokkusaamise. Saa võimalus osaleda boonusvoorus, mis võib hõlmata metsikuid päikesekuningaid, laienenud sümboleid, päikesekuninga tasuta spinne ja jackpoti kaartide boonust. Või pane kõik oma võidud mängu ja võid võita topelt kõik tagasi.

Sul on võimalus mängida ka kasvavas jackpotis, mis on päris hea RTP-ga. Nii et las mäng alaku! 

40 Super Hot

40 Super Hot on EGT traditsiooniline slotimäng, mille puuviljad, tähed ja suured number 7-d on valmis sulle värvikat ja mahlakat meelelahutust pakkuma. Scattersi sümbolid on esindatud kollaste tähtedena. Kui saad endale viis kollast tähte, kukub sulle sülle 20 000-mündine võit.

Metsikud sümbolid on esindatud seitsmetena, mis asendavad kõiki teisi sümboleid ja toovad potentsiaalseid võite. Auhindu hakkad saama juba siis, kui keerutad endale vähemalt kolm sellist sümbolit. Kui saad aga lausa viis sümbolit, oled võitnud endale 1000 münti!

Iga võidu korral lahvatavad puuviljad leekidesse, mis lisab igale spinnile lisahasarti. Kas suudad seda kuumust taluda?

Ocean Rush

Pane oma sukeldumisvarustus valmis ja sukeldu sügavasse sinisesse merre. Sul on võimalus kohtuda imekaunite merineitsite ja erinevate mereelukate ja võid leida ka aaretekirstu.

Ocean Rush on EGT mereteemaline slotimäng, kus sind ootab muinasjutuline fantaasiamaailm. Erifunktsioon Lucky Dive Fantasy käivitub siis, kui saad ühe spinniga kolmandal, neljandal või viiendal real kolm Lucky Dive’i sümbolit. Sel juhul võidad kuni 20 tasuta spinni, mida saad mitmekordistada kuni 5 korda!

Kolme või enama Pearl Oysteri sümboli puhul saad auhinnaks sularaha ja juurdepääsu Lucky Dive’i boonusvoorule. Boonusvoorus toimib oranž kala metsiku sümbolina ja asendab kõiki teisi, mis toob kaasa potentsiaalsed võidud.

Lisaks on mängus kaartide jackpotivoor, mis käivitub juhuslikult ja näib alati mängule oma hoo andvat! 

Circus Brilliant

Lase tulesära leegitseda – tsirkus on linnas ja ootame põnevusega, milliseid üllatusi see pakub! Circus Brilliant on ergas kasiino slotimäng, mis on pungil erinevaid boonuseid ja suuri võite!

Naudi hüljeste, karude, elevantide ja klounide vahvaid etteasteid ning hoia silm peal ka atraktiivsel ringiemandal, kes hoiab asjad kontrolli all ja jagab sulle auhindu.

Circus Brillianti boonusfunktsioonide hulka kuuluvad Wild Big topp-boonus, riskifunktsioon ja jackpoti kaartide funktsioon. Lisaks veel viie sarnase sümboli ilmumisel suurepärased tasuta spinnide boonusvoorud ja võitude kahekordistamise voorud. 

Amazon’s Battle

Mütoloogilised elukad, hulljulgus ja võitlusjanu on need märksõnad, mis iseloomustavad slotimängu Amazon’s Battle. EGT käivitas eepilistest lugudest ja legendaarsetest lahingutest inspireeritud Amazon’s Battle’i eesmärgiga tuua see populaarne mäng kasiinosse.

Sisene sügavale metsikusse saladusi ja üllatusi täis džunglisse. Liitu kartmatute Amazoni sõdalastega ja sind ootavad ees kasvavad jackpotid, wildid ja stacked scattersid. Tasuta spinnide voorus võid ühe spinniga endale teenida lausa 30 tasuta spinni!

Pärast iga võidukat spinni võib käivituda ka jackpoti kaartide boonusvoor, kus sul palutakse valida kaartide arv. Kui saad kolm ühesugust kaarti, oled auga välja teeninud auhinna.

Nüüd, kui sul on hea ülevaade sellest, mida EGT slotimängud endast kujutavad, kutsume sind tagasi kasiinosse, et saaksid rattad keerlema tõmmata. Mida rohkem pileteid teenid, seda suuremad on su võimalused võita Betsafe’i eksklusiivne auhind – reis Vegasesse. Ja nüüd spinnima!

MÄRKSÕNAD

SHARE