Augustikuu põnevaimad võidud: uus spordiala sisenes tabelisse

Kõik on uus septembrikuus, eks? Mõni asi võib ikka vanaviisi ka jääda – näiteks see, et iga kuu alguses toob Betsafe’i blogi välja eelmise kuu kõige uhkemad ja ägedamad võidud, mille Betsafe Eesti kasutajad meie spordiennustuses välja teenisid.

Niisiis, pikema sissejuhatuseta – siit need võidud tulevad!

5. koht
Koefitsient 65,80, võidusumma 329,00 eurot

Vaat see on küll meie tabelite ajaloos esmakordne juhus, et kogu võitnud pilet tuleb meile pesapallist! See nähtavasti pesapallihuvilisest kasutaja oli oma kombopiletile kokku pannud viis kohtumist Põhja-Ameerika profiliigast MLB-st ja viis kohtumist Jaapani pesapalliliigast, kusjuures mängu võitja ennustamise asemel prognoosis ta enamasti täpselt hoopis run’ide arvu üle/alla panuseid. Üksikult võttes ei olnud ükski ennustus midagi väga erilist – koefitsiendid ulatusid 1,42-lt 1,68-ni, kuid kümnene kombo oli kokku väärt koefi 65,80 ja enam kui 300-eurost võidusummat. Hästi tehtud!

4. koht
Koefitsient 73,30, võidusumma 733,00 eurot

Naaseme natuke tuttavama põllu ehk jalgpalli juurde, aga võtame ette natuke võõramad liigad kui tavaliselt. See kasutaja pani oma viiese rivi kokku väga huvitavatest jalgpallimängudest: päris vutist võttis ta ette MLSi duubeltiimide lahingud ja Ecuadori esiliiga, e-jalgpallist aga nii GT liigade kui Aadria liiga kohtumised. Sealjuures oli kõikide puhul tegemist live-panustega! Kuna kõik panused olid aga üksikult võttes päris pirakad, ulatudes 1,66-st 3,67-ni, tuligi kogukoefitsient kokku päris hea ja võidusumma veel parem. Uhke!

3. koht
Koefitsient 76,78, võidusumma 383,90 eurot

Nüüd oleme juba natuke igapäevasema panustamismustri juures. Siin pani see kasutaja oma panustamissedelile kokku kaheksa kohtumist maailma tuntud profiliigadest – La Liga, Bundesliga, Inglismaa esiliiga, Prantsusmaa kõrgliiga ja Taani kõrgliiga kõrvale olid eksinud ka Saudi Araabia liiga ja Katari liiga, aga andestame! Kaheksast panusest seitse olid täpselt tehtud mängu võitjale, ühe puhul aga oli täppi ennustatud see, et mõlemad meeskonnad löövad mängus värava. Üksikute koefide amplituud oli 1,30-st 2,20-ni ning kaheksane kombo andis kogukoefiks kokku 76,78, millest sel kuul piisas meie tabeli kolmandale reale jõudmiseks.

2. koht
Koefitsient 133,65, võidusumma 133,65 eurot

Nüüd liigume juba natuke suuremate panuste juurde – nii kogukoefitsiendi mõttes kui ka panuse füüsilise suuruse mõttes! Kes on oma elus kunagi selliseid megakombosid proovinud, teab väga hästi, kui harva need täkkesse lähevad – isegi kui kõik sinna kuhjatud panused tunduvad üksikult võttes kindla peale minekud, oskab ikka mõni 1,10 võidukoefitsiendiga jalgpallitiim varakult punase kaardi saada ja mängu viiki triikida või juhtub mõni ülikindel soosik tennises vigastada saama. See panustaja söandas ühele piletile kokku koondada lausa 18 kohtumist erinevatest Euroopa (ja üks ka Saudi Araabiast!) tippliigadest ja kõigi puhul ennustas ta täkkesse, et soosikuks märgitud võistkond suudab kohtumise ka võita. Imekombel täpselt nii ka läks – kõige rohkem „kindla peale“ minek oli sellel sedelil Manchester City võit Ipswich Towni üle (1,08), kõige riskantsem panus aga Arsenali võõrsilvõit Aston Villa üle. Seda panust võitmas näha võis küll hea tunne olla!

1. koht
Koefitsient 272,78, võidusumma 818,34 eurot

Nüüd oleme lõpuks järjega jõudnud esikoha juurde – selle nopib endale panustaja, kes koostas kaheksast jalgpallimängust sellise kombo, mille kogukoefitsient oli 272,78 – kusjuures ühele mängule tehtud panus annulleeriti ehk tegelikult tuli see koef kokku vaid seitsme matši pealt! Nii suure kogukoefitsiendi saladuseks olid loomulikult väga söakad üksikud panused – nii Anderlechti võit Antwerpi üle kui Dordrechti võit Lommeli üle olid koefitsiendiga 4,00, kahe Dundee meeskonna omavaheline viik oli aga väärt koefi 3,30. Ainuüksi nende kolme mängu pealt kasvas koefitsient 50 juurde! Kui siia lisati veel mitu natuke väiksema koefiga mängu, polnudki ime, et kogukoef lõpuks enam kui 270-ni kerkis. Nagu pärmil!